Disclaimer

Gebruik van de website

Rivierpark Scheldevallei streeft ernaar dat alle informatie op deze website zo volledig, juist, begrijpelijk, nauwkeurig en actueel mogelijk is. Ondanks alle inspanningen kan het gebeuren dat de informatie niet volledig, juist, nauwkeurig, bijgewerkt is of wordt weergegeven.

Als de informatie die u vindt op deze website tekortkomingen vertoont, zal Rivierpark Scheldevallei al het mogelijke doen om dat zo snel mogelijk recht te zetten. Als u onjuistheden vaststelt, kunt u contact opnemen via info@rlsd.be of gebruik ons contactformulier. Wij streven ernaar om uw melding zo snel mogelijk te behandelen.

Rivierpark Scheldevallei spant zich ook in om onderbrekingen van technische aard zo veel mogelijk te voorkomen. Wij kunnen echter niet garanderen dat de website volledig vrij is van onderbrekingen en andere technische problemen.

Hyperlinks, verwijzingen en intellectuele eigendom

Deze site bevat hyperlinks naar websites van overheden, instanties en organisaties, en naar informatiebronnen die door derden worden beheerd. Rivierpark Scheldevallei beschikt voor deze sites over geen enkele technische of inhoudelijke controle of zeggenschap en kan daarom geen enkele garantie bieden over de volledigheid of juistheid van de inhoud en over de beschikbaarheid van de websites en informatiebronnen.

Het beeldmateriaal op de website valt onder het auteursrecht en wordt met toestemming van de eigenaar gebruikt. De rechtenhouder van elk beeld wordt bij de foto vermeld wanneer dit is vereist. Zonder toestemming van de drager van het intellectueel eigendom mogen de werken op deze website niet verder vermenigvuldigd of verspreid worden.