Korte keten koe

Hoevezuivel Hans Vervaet

Ons bedrijf werd gestart op deze locatie in 1971. Het is ondertussen reeds de derde generatie die aan de verwerking van melk doet. Vroeger was dit eerder beperkt tot het maken van boter en de verkoop van volle en karnemelk. Door de jaren heen en op vraag van de klant werd het assortiment met de jaren uitgebreid en ruimer. Vandaag de dag maken we vooral hoeveboter, verse karnemelk, desserts als hoevepudding, hoeverijstpap, magere en volle yoghurt. Ook harde kazen van een collega landbouwer hebben we in ons assortiment. Al deze heerlijke producten bieden we thuis aan op dinsdag en vrijdag en ook op drie markten.

Onze drijfveer zijn onze tevreden klanten en de voldoening om dagelijks een (h)eerlijk product te kunnen aanbieden waarvan we de volledige keten zelf in de hand hebben, van het gras tot het glas.

Persoonlijk contact met boerderijleven en hoeveproducenten

Producten

Aardappelen, melk, eieren, kaas, desserten (rijstpap, tiramisu, ijstaart, ...), verse hoeveboter , karnemelk, verse volle melk, platte kaas, volle en magere yoghurt, pudding, room, hoevekaas

Contact

Bellevoorde 2
9230 Wetteren
0494 43 64 14
hans.vervaet1@telenet.be

Openingsuren

Dinsdag en vrijdag van 8.00 u. tot 12.00 u. en van 13.00 u. tot 18.00 u.

Terug naar overzicht