Ronny de Reiger Berlare

Ga met je kinderen op zoek naar de Rechtvaardige Rechters!

In Berlare kan je op stap met een nieuwe themawandeling voor kinderen. Samen met Ronny de reiger kunnen zij op zoek naar de Rechtvaardige Rechters, het veelbesproken paneel van ‘Het Lam Gods’ dat nog steeds niet terecht is. Tal van sporen leiden naar Berlare. Duik mee in het mysterie… Want wie weet vind jij dit raadselachtige paneel wél?!

Nadat vorig jaar de Boerenkrijgwandeling het levenslicht zag, lanceert gemeente Berlare in samenwerking met Regionaal Landschap Schelde-Durme ook dit jaar een themawandeling op kindermaat. “Samen met ‘reiger Ronny’ ga je op zoek naar hét meest gezochte attribuut van de laatste honderd jaar: het paneel van de Rechtvaardige Rechters”, legt schepen van toerisme Steven Vandersnickt uit. “Er zijn namelijk een aantal aanwijzingen die naar onze gemeente als mogelijke verstopplaats leiden…”

Aan de hand van een gratis gids met ludieke opdrachtjes, verspreid over een wandeling van 4,5 of 7,3 kilometer, kan je zelf op zoek. Je kan de gids downloaden op de website van RLSD, via www.berlare.be/wandelen of een gratis exemplaar ophalen in de bib, kinderopvang, Huis van het Kind, het Rap-op-Stapkantoor of vanaf 1 juli in Onthaalpoort Donkmeer. Veel plezier op je zoektocht!

Met de steun van Platteland Plus: Vlaanderen en provincie Oost-Vlaanderen investeren in hun platteland.

PDPO Donkmeer

Meer nieuws uit
Rivierpark Scheldevallei