Lopifitsen

Interesse in een verhuurpunt van Lopifitsen?

De Lopifit is een elektrisch ondersteunde loopbandfiets waarop je in 6 versnellingen kunt wandelen. Met een lichte loopbeweging zet je de loopband in gang en wandel je zo weg. W.I.M. BV verhuurt reeds jaren Lopifitsen (aan personen vanaf 16 jaar) aan bezoekers van de Polders van Kruibeke, met haar 620 ha. een van de grootste natuurgebieden van kandidaat Nationaal Park Scheldevallei. Op deze Lopifits genieten zij van de prachtige omgeving.

Het is bovendien een leuke manier om zich te verplaatsen. Dankzij de ondersteuning haal je met gemak een topsnelheid van 25 kilometer per uur, terwijl je zelf niet harder loopt dan 4 kilometer per uur. Met de voor- en achterrem breng je de loopband en de wielen tot stilstand. De combinatie van innovatie en plezier maakt deze fiets met loopband tot een groot succes.

Met dit leuke voertuig kunnen personen al wandelend een grotere afstand afleggen. Een kleine briefing bij het vertrek en je bent ermee weg.

W.I.M. BV zoekt partners

Heb je een locatie vlakbij een verkeersarm, natuurgebied, jaagpaden, ...? Heb je ruimte om Lopifitsen te stallen? Dan heb jij misschien wel de perfcete plaats om Lopifitsen te verhuren! Interesse? Neem contact op met Toon of Bertrand van W.I.M. BV.