Toer Lekker Oost Vlaams CAMPAGNEBEELD 570x380

Toer Lekker Oost-Vlaams 2022

Op zondag 28 augustus kan je deelnemen aan een nieuwe editie van de Toer Lekker Oost-Vlaams! De jaarlijkse gelegenheid om een kijkje achter de deuren te nemen bij je favoriete streek- en hoeveproducenten.

Wat is de Toer Lekker Oost-Vlaams?

Verschillende Oost-Vlaamse streek- en hoeveproducenten openen op zondag 28 augustus van 10 tot 18 uur de deuren van hun bedrijf en geven jou een gratis rondleiding. Je ontdekt er alles over het productieproces, het product en de geschiedenis van het bedrijf. Na de rondleiding kan je uitgebreid producten degusteren of aankopen.

Toer Lekker Oost-Vlaams in Rivierpark Scheldevallei

De landbouw heeft een essentiële plaats in Rivierpark Scheldevallei. Landbouwers zijn landschapsbouwers. Dag in dag uit geven ze het beste van zichzelf voor hun groenten, fruit, vlees, zuivelproducten en zoveel meer. Met Rivierpark Scheldevallei zetten we dan ook volop in op de Korte Keten. Een initiatief als Toer Lekker Oost-Vlaams zetten we dan ook graag in de kijker. En maar liefst 4 uitgestippelde routes gaan geheel of gedeeltelijk door Rivierpark Scheldevallei.

Korte Keten in Rivierpark Scheldevallei

Koop je producten rechtstreeks bij de boer. Korte keten producten zijn supervers en superlekker, de boer krijgt er een eerlijke prijs voor en het belast minder het milieu omdat je er verpakkingsmateriaal en voedselkilometers mee uitspaart. Alleen maar voordelen, dus!