Uitin Kruibeke

VERNIEUWD TOERISTISCH MAGAZINE UITINKRUIBEKE

Gastvrij, het zit in onze natuur

Met een nieuwe slogan en een magazine dat in een hedendaags jasje werd gestoken, verzamelde Toerisme Kruibeke opnieuw alle lekkers, moois en verrassends dat te ontdekken valt binnen onze gemeente. Met frisse teksten en sprekende foto’s rolde het midden maart van de pers.

Je maakt kennis met de historische gebouwen in Kruibeke: kasteel Wissekerke dat zich ontpopt tot een totaalbeleving, het schitterende uitzicht dat je hebt vanop de Graventoren, de laatste werkende getijdenmolen van Vlaanderen. De Polders van Kruibeke worden mooi in beeld gebracht als oase van rust, maar ook als vernuftig beschermingsmechanisme tegen wateroverlast.

Je krijgt vijf verborgen parels die uitblinken verklapt, maar ook waar je naar hartenlust kan stappen en trappen en hoe je je groepsbezoek het beste plant. Dat Kruibeke bruist vind je terug in de kalender met de grote zomerevenementen en in het overzicht waar je aan tafel kan gaan. Alle praktische informatie mét kaart staat handig samen achterin.

Het gratis magazine wordt vanaf 22 maart verdeeld via de ondernemers in de gemeente en via de toeristische partners van Kruibeke. Je kan jouw exemplaar ook bestellen via toerisme@kruibeke.be.